Pytanie użytkownika:
Posiadam pakiet Pełny, ale w związku z tym, że nie prowadzę sprzedaży towarów, zakładka Magazyn jest dla mnie całkowicie zbędna. Czy mogę w jakiś sposób ją ukryć lub wyłączyć?

Odpowiedź:
Istnieje możliwość wyłączenia modułu Magazyn w widoku Menu.
Funkcja ta jest dostępna w Dane i Ustawienia > Magazyn > Używam Magazynu.

Odznaczenie opcji „Używam magazynu” i zapisanie zmian spowoduje, że zakładka Magazyn będzie nieaktywna.
W każdej chwili można ponownie ją włączyć po wejściu w Dane i Ustawienia > Magazyn.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.